google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес се проведе среща между премиера на България Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев и петима представители на феновете на Левски. Поводът за срещата бе притеснението на “сините” фенове относно бъдещия закон за хазарта, който може да остави техният собственик Васил Божков без основния му бизнес и това да доведе до оттеглянето му от ПФК Левски.

Всяка от организациите на привържениците на столичани имаха своите членове, участващи в разговора. Срещата се проведе в сградата на Министерския съвет преди обяд.

Борисов започна с откриващо слово, в което каза директно на феновете, че ако искат клуба да го има, то акциите трябва да са при тях.

“Присъствал съм на повече двубои на Левски, отколкото всички вас, взети заедно. Левски винаги ще го има”, каза още премиера.

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски – Степан Хиндлиян, сподели, че феновете на “сините” не са тук, за да защитават корпоративни и частни интереси.

 Степан Хиндлиян, изрази позицията на “сините” фенове

“Нас не ни интересува Закона за хазарта. Единствено се интересуваме от случващото се с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“.

Срещата продължи около 2 часа като на нея бяха дискутирани още много неща. Това сподели след нейния край Степан Хиндлиян.

“Ще си помислим относно това да си вземем акциите, като не за първи път ни отправят такова предложение”, каза председателят на Националния клуб на привържениците на Левски.

ВИДЕО :