Бомба от Испания: Лапорта иска да събере Меси и Роналдо в Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на "каталунците" мечтае Меси и Роналдо да играят заедно на "Камп Ноу"

Президентът на Барселона Жоан Лапорта има голяма мечта, която е Лионел Меси и Кристиано Роналдо да играят заедно на “Камп Ноу”, съобщава изданието “Ас” в днешния си брой.

Според медията босът на “блаугранас” вече на практика е изпълнил първата си цел, която е да задържи Меси в клуба, тъй като новият му контракт е въпрос на време. Сега Жоан Лапорта започва да мисли как да привлече Роналдо и двете големи футболни звезди на 21 век да играят заедно на “Камп Ноу”. Според “Ас” Лапорта е готов да предложи на Ювентус в замяна двама играчи на “блаугранас” да поемат към Торино. Двама измежду Антоан Гризман, Серхи Роберто и Филипе Коутиньо са споменаваните футболисти. С освобождаването на пари от техните възнаграждания, “каталунците” ще финансират голяма част от заплатата на Кристиано Роналдо.

Все още няма яснота дали португалската звезда би приела такова предложение. Агентът Жорже Мендеш още не му е представил официално такава оферта, въпреки че е наясно с идеята на ръководителя на Барселона.

Както на всички е известно, Барселона се бори с финансовата криза и трансфер на Кристиано ще изглежда доста скъпо удоволствие, но пък Лапорта вярва, че клубът ще удвои приходите си, ако в отбора Меси и Роналдо заиграят рамо до рамо.