Борис Секулич: Атмосферата в ЦСКА беше лоша
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Любопитен коментар за престоя си в ЦСКА направи десният бек Борис Секулич.

Той бе част от клуба през есенния полусезон на 2018-та, а след зимния лагер в началото на 2019-та, разтрогна с клуба. Тогава сърбинът , разполагащ и с словашки паспорт, подписа с Гурник (Забже), а наскоро направи трансфер във бившия отбор на Христо Стоичков – Чикаго Файър. Американците трябваше да направят три оферти, преди да навият Гурник да пусне защитника.

“В ЦСКА периодът беше много специфичен. Това е много голям отбор и поради тази причина е добре, че съм играл там. От друга страна, атмосферата в клуба бе лоша. Те имат много високи очаквания, но титлата не е реална цел, защото Лудогорец доминира в първенството.” – коментира словакът пред местния вестник “Спорт”.

“Всичко стартира добре, но проблемите започнаха след загубата от Лудогорец (с 0:1 на 19 август). Тогава атмосферата започна да се влошава. Последва загуба от Левски (0:1) и положението се влоши неимоверно. От онзи сезон, до сега, клубът е сменил 4 мениджъра, а така не може да се постигнат големи резултат” – разказа Секулич.

“Мислех, че ще остана за целия сезон и ще си тръгна през лятото. Не изоставахме с много от Лудогорец и все още имахме надежди за трофея. Наследникът на Нестор Ел Маестро – Любослав Пенев реши да махне 5-6 футболиста и един от тях бях аз.” – обобщи престоя си при червените Борис Секулич. “С Гурник бяхме в борбата за оцеляване, но пък никъде другаде не бях изпитвал такова удоволствие от играта” – завърши защитникът.