google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кандидатите за Ерлинг Холанд трябва да платят 200 млн. евро

Ръководството на Борусия Дортмунд сложи цена на голямата си звезда Ерлинг Холанд. “Жълто-черните” ще се разделят срещу нападателя срещу сумата от 200 млн. евро, пише AS.

Тимът от Бундеслигата не смята да продава норвежката голова машина през летния трансферен прозорец, но определено би се замислил, ако някой е готов да заплати колосалната сума.

Интерес към голмайстора на „жълто-черните“ има от страна на Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Барселона, но се твърди, че наддаването ще бъде отложено за догодина. Както е известно, догодина Холанд може да бъде взет за много по-ниска сума, тъй като в контракта му е заложена откупна клауза, която е в размер на 60 до 75 млн. според различни източници.

Според информация на испанското издание AS, отборът на Реал е единственият клуб, който е способен да плати тази сума за норвежеца през лятото. “Кралският клуб” ще отправи оферта за Холанд в случай, че не успее да привлече Килиан Мбапе, който е основната трансферна цел на „белия балет“.