Ботев (Пловдив) започна инициатива сред родните клубове
Добави коментар
"Канарчетата" искат да започнат безплатни онлайн мрежови сесии с изявени професионалисти

Ботев (Пловдив) е решил да инициира организирането на безплатни онлайн мрежови сесии, по време на които изявени професионалисти от редица футболни клубове в Европа ще споделят своя опит с българските си колеги.

Ще се засегнат теми като маркетинг и брандово развитие, създаване и продажба на спонсорски пакети, оптимизиране на клубни активи, привличане и комуникации с феновете.

Днес се проведе и първата онлайн среща, на която основен гост бе Пол Рийвс, Търговски директор на един от най-старите футболни клубове в света – Шефилд Юнайтед. Пол води Търговския отдел на Шефилд от почти 10 години. Отговаря за реализирането на Клуба в сферите на корпоративните партньорства, маркетинг, брандово и бизнес развитие, корпоративни и ВИП пакети, събития и мачова организация.

Срещата беше отворена за представители на всички клубове от Първа Лига и засегна наболели за българския футбол теми, сред които оптимизиране на клубните активи, брандово позициониране, активации с феновете и увеличаване на посещаемостта по стадионите.

 

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували