google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят Валери Божинов заяви, че в името на Левски е готов да зарови томахавката с наставника Петър Хубчев и да забрави за конфликта между тях. Настоящият футболист на Пескара говори пред Gong като призова колегите си в България да се обединят в борбата срещу COVID-19. Божинов даде за пример отдадеността на привържениците на Левски.

“Няма нищо за Левски. Не съм говорил за завръщане на “Герена”. Само изявявам моето желание. Наясно те какво изпитвам към “сините”. В името на Левски съм готов да заровя томахавката с Петър Хубчев и да забравя всичко, което се е случило между нас. Левски е над всичко. Виждате действията на феновете на “сините”. Отделят от личните си средства, за да помагат на клуба”, заяви Божинов.

Божинов призова футболистите да взимат пример от феновете на Левски.

“Ние футболистите трябва да взимаме пример от тях. Защо те могат, а ние – не? Техните заплати въобще не са като нашите, ама помагат всеки с каквото може. Призовавам футболистите в България да се обединим и да помогнем в битката с коронавируса. Не е необходимо всеки да отделя огромни средства. Кой с каквото може да помогне. Ние трябва да бъдем пример”, сподели футболистът на Пескара.

По-рано днес Валери Божинов заяви пред NOVA, че е готов да играе за “сините” без пари.