Божинов призна: Имаше бунтове за пари в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на "сините" смята, че Наско Сираков е човекът, който ще върне клуба на върха

Според нападателят на Левски Валери Божинов, той е показал по време на сезона, че заслужава мястото си в отбора и още веднъж заяви огромното си уважение към “синята” публика.

“За мен важното е, че завършихме сезона с победа. Беше много труден сезон за всички, като аз личчно показах, че имам място в Левски. Никога не съм правил проблеми, отборът е бил над всичко. Беше важно да покажа, че имам място там. Левски ми е на сърце и искам да благодаря на феновете за всичко през последната над година. Поклонявам се пред цяла “синя“ България, защото без тях щеше да е много тежко“, заяви Божинов.

“Факт е, че по едно време имаше бунтове за пари, но след разговори помежду си успяхме да запазим колектива. Нямаше разделение българи – чужденци. Всички направиха компромиси. Момчетата стиснаха зъби в много тежки моменти”, призна той.

“Аз не съм разговарял със Сираков, доста неща се случват в последните дни. Той каза хубави неща и се надявам това да е истина, като съм убеден, че той ще направи всичко възможно, за да спаси Левски. Пожелавам от все сърце да върне Левски там, където му е мястото, аз  ще съм най-щастливия човек.”, завърши нападателят.