Брахим Диас аут за няколко седмици след проблем с аддуктора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид ще трябва да се справя с нов контузен футболист.

„Лос Бланкос“ разкриха днес контузията на своя полузащитник Брахим Диас, която той получи в срещата срещу Реал Сосиедад в Сан Мамес през изминалия ден, който „Кралския клуб“ спечели с 2-0.

„След изследвания от нашите медицински лица, на Брахим Диас му бе поставена диагнозата контузия на дългия аддуктор на десния крак,“ Реал Мадрид официално публикува в своя сайт относно състоянието на своя халф. В изявлението на мадридския гранд не се спомената кога се очаква полузащитника да бъде готов да се завърне в игра.

Според медиите в страната, контузията на Диас изисква поне месец отсъствие от терените, а най-лошите прогнози за мароканския национал са да не може да играе през следващите 3 месеца.

Брахим започна от първата минута срещу Сосиедад, но беше принудително заменен в 23тата минута след като получи контузията.

„Лос Бланкос“ определено нямат късмет с контузени футболисти като те все още не могат да разчитат на Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени, Джуд Белингам, Дейвид Алаба и Дани Себайос. Все пак Белингам може да се завърне в следващия двубой на клуба в Шампионската лига срещу Щутгарт.