Бразилски клуб дължи пари на Кайседо, въобще не им липсвал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кайседо ще бъде запомнен повече с комичните си удари, отколкото с головете", пишат в Бразилия

Бразилският клуб Витория Баия има сериозни финансови проблеми заради стари дългове, като един от тях е към футболиста на ЦСКА Жорди Кайседо. От Витория все още изплащат разсрочено дължими заплати към еквадорския нападател за престоя му в тима в периода 2019 – 2021 г.

“Плащаме на Кайседо на вноски – по 80 000 реала на месец (около 15 000 долара)”, сподели президентът на клуба Фабио Мота пред радио “Метрополе”.

“Кайседо не липсва на никого във Витория. Привлечен с надеждите да бележи голове, той ще бъде запомнен повече с комичните си удари, отколкото с головете. Кайседо вече е далеч от Витория, но само физически: името и банковата му сметка все още правят проблеми на клуба”, пише bnews.com.br.

Кайседо премина от Витория в ЦСКА в началото на 2021-ва година. След преминаването си на “Българска армия”, евадорецът осъди бившия си клуб за 4 милиона реала (около 760 000 долара) за неизплатени възнаграждения.

Сега Жорди Кайседо върти номера на ЦСКА, като няма голямо желание да остане в клуба, след като през миналия сезон бе топ реализатор на “армейците”.