Бруно Акрапович позна: Локо Пловдив ще стряска съня на Моуриньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу английския Тотнъм Хотспър в среща от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Черно-белите са домакини в мача, който ще се играе в на 17 септември.

Другите два възможни съперника на Локомотив бяха Колос Коваливка от Украйна и Апоел Беер-Шева от Израел.

“Радвам се, защото такъв голям клуб да дойде в Пловдив… колко отбори имат възможност да играят срещу такъв силен отбор. Ние ще го направим, ще се насладим на този мач”, коментира наставникът на Локо Бруно Акрапович, който се оказа пророк, пожелавайки си след победата над Искра в първия предварителен кръг на турнира именно мач с Шпорите у дома.

“Както казах, отборът трябва да се радва, клубът трябва да се радва, България трябва да се радва. Сега не можем да си представим какво значи това за футбола.

“Много скоро ще видим  какво значение има когато имаш среща с такъв силен отбор с голям бюджет. Ще си търсим шанса да минем в следващия кръг макар че ще е много трудно. Футболът е футбол и винаги може да има изненади. Така и ние ще търсим нашата изненада.

Ако очаквате да кажа, че имаме 50-50 шанс, сте в голяма заблуда. Ние се наслаждаваме на този жребий. Много работихме да стигнем до този момент. Ще е трудно да направим повеече от миналата година. По-добре е за Локо да падне от Тотнъм, отколкото да загуби от Санта Колома или някой от малките.

“Казах, че искам Тотнъм, защото е силен отбор. Искам да се мерим със силните. Да покажем самочувствие, да не се плашим от никой. И ние тренираме футбол и ние играем футбол. Да ти се падне такъв противник – аз се радвам много, много съм щастлив!”