Бруно Фернандеш е играч на месец февруари във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бруно Фернандеш ознаменува впечатляващия си старт в Манчестър Юнайтед, като бе обявен за играч на Висшата лига за месец февруари.

Португалският полузащитник бе привлечен на “Олд Трафорд” от Спортинг Лисабон за сумата около 46,6 млн. паунда през януари и игра във всеки един от мачовете на Ман Юнайтед през следващия месец. Той взе участие във всяка минута от трите им мача във Висшата лига, като регистрира две асистенции и гол и помагна на Юнайтед за победата с 2:0 над Челси на “Стамфорд Бридж” и за победата у дома с 3:0 над Уотфорд.

След като спечели наградата, Фернандеш заяви за уебсайта на Висшата лига: „Откакто бях дете, беше мечта да играя за Ман Юнайтед, а да бъда там на„ Олд Трафорд “е сбъдната мечта в моята кариера.

„Когато идвате в нов клуб, винаги искате да вкарате, а първият гол е специален. Няма значение как се отбелязва попадението, но важно колко ценно е то. Доволен съм от началото на престоя ми в клуба, но от сега трябва да дам още повече, за да бъда по-добър.”, коментира португалският национал.

Фернандеш се пребори за наградата за играч на месец февруари с Маркос Алонсо (Челси), Пиер-Емерик Обамеянг (Арсенал), Доминик Калверт-Люин (Евертън), Мат Дохърти (Уулвс) и Ник Поуп (Бърнли).