Бруно Фернандеш отрече да е имал разправия със Солскяер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският полузащитник на Ман Юнайтед - Бруно Фернандеш, категорично отрече да се е карал с треньора Оле Гунар Солскяер

Халфът на Манчестър Юнайтед и португалския национален отбор – Бруно Фернандеш, категорично отрече слуховете за скандал с мениджъра на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер. Преди няколко дни в медиите имаше информация, че бившият играч на Спортинг не е доволен от работата на наставника на Юнайтед.

“В последно време има много слухове. Първо се пишеше ,че имам разногласия с моите съотборници, въпреки че имах разногласия само с един. Говориха също, че се карам със Солскяер. Сигурен съм, че това е опит за дестабилизиране на отбора. Това въобще не е вярно. Истина е, че бях заменен на полувремето, но това бе тактическо решение”, споделя португалецът.

“Треньорът каза, че двубоят е почти приключил, а на нас ни предстоят много мачове. Разбрах това. Не бях доволен, но не казах нищо, за да не навредя на отбора. Призовавам да не се използва моето име, името на моите колеги или треньора, за да се създават проблеми в Манчестър Юнайтед. В съблекалнята атмосферата е добра и отборът е готов да реагира в следващия двубой”, заяви Бруно Фернандеш.