Бруно: “Готови сме за Лудогорец, знаем какво да направим!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ние сме силни домакини, заяви босненският специалист

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович изрази увереността си, че неговият тим ще се реваншира за скорошната загуба от Лудоорец в първенството, отстранявайки Орлите в полуфинала в турнира за Купата на България.

След разгромната победа на Армейците над Ботев (Враца) с 4:0 в еднопосочен четвътфинал, в студиото на “Диема Спорт” беше изтеглен жребият за полуфиналите. В другата двойка един срещу друг застават Арда и Славия.

“Заедно с Лудогорец сме най-силните два отбора в турнира,” заяви Акрапович. “Искахме да сме на финала, но получихме шанс да се срещнем да полуфиналите. Радвам се, че ще играем два мача срещу Лудогорец.

„Ще се опитаме да задържим традицията да побеждаваме Лудогорец за Купата и ще се опитаме да направим два хубави мача. Ние сме силен отбор като домакин. Ако постигнем хубав резултат у дома, ще имаме реални шансове да се класираме за финала.

„Аз съм готов, отборът е готов. Взехме поука от загубата с 0:1 за първенството. Знаехме какво трябва да направим и можем да се реваншираме.“