Бруно: “Имат слабости, с победа излизаме на първо място!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът Жеферсон все още не е възстановен и няма да вземе участие в мача с Лудогорец

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович изрази увереността си, че неговият тим има сили да победи шампиона Лудогорец в Разград в съботния дуел на “Хювефарма Арена” и да оглави временното класиране на Първа лига.

Босненският специалист хвърли ръкавицата към литовския си колега Валдас Дамбраускас, обявявайки че той също е любител на шаха.

“Отборът е добре, играчите също се справят добре,” заяви увереният Акрапович. “Жеферсон още не е готов. С една евентуална победа в събота ще излезем на първо място, работим по план.

“Доволен съм от това, което футболистите показват. Мачовете от плейофите са доста далеч, концентрацията е изцяло насочена към мача в събота.

“Концентрацията е върху този мач. Ние може да реагираме на всичко, което имат те. Имат индивидуални качества, имат и слабости, които виждаме в последно време. Трябва да неутрализираме силните им качества, това е целта.

“Изключително важна беше победата над Черно море важни бяха трите точки, тъй като знаехме и резултата от мача на Лудогорец. Нашата работа е да тренираме и да се готвим за мачовете.

“Ако ги пресираме високо може да направят грешки както в миналия мач, гледаме си нас, физически сме добре подготвени, съперникът може да си е направил изводите. Винаги сме играли добре в Разград с Локомотив, ще се опитаме да го направим пак

“Дисциплината е на ниво. Работата на съдиите не е лесна, апелирам да се успокоят нещата. Дамбраускас обича да играе шах, аз също. Такива хора е трудно да ги надвиеш тактически. Дано се получи здрав и качествен мач, а не тактически, за да може да зарадва феновете в България.

“Имаме достатъчно играчи, за Кейта не мога да коментирам, тъй като нямам достатъчно информация, това не ми е работата. Селекцията никога не приключва. Това не е само за ЦСКА.

“Радвам се за всеки един, който има качества и дойде в ЦСКА. Нидерландският бранител е качествен играч. Не е случайно, че искаме да го вземем. Очаквам да го видя днес на тренировката.

“Искаме да победим и да се качим на върха. Мачът е много важен и за двата отбора, но до края има много мачове, които трябва да се изиграят. Трудно е да се дават прогнози, ще изчакаме мача и ще видим.”