Бруно: Не е хубаво за играчите, че още не са вкарали в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на "армейците" иска тимът да вземе поне точка утре

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви на пресконференция преди утрешния двубой с Рома, че ще даде почивка на някои играчи. Специалистът сподели, че е въпрос на време „армейците“ да вкарат в Европа, като се надява това да стане в мача срещу римските „вълци“.

“Гледах първия мач на ЦСКА с Рома. Отборът изигра добър мач. Ще опитаме да играем футбол. Моето голямо желание е да вкараме гол. На някои позиции имаме повече играчи. Момчетата изиграха много мачове и някои се нуждаят от почивка. Доволен съм, но ще променим някои неща, за да има свежест в отбора. Ще видим утре кой как се чувства. Ако някой не се чувства добре, ще получи почивка. Знаем какви са проблемите на Кейта. Не е хубаво за играчите, че още не са вкарали гол. Помислих как нещата да станат по-добре. Въпрос на време е да вкараме и в Европа”.

Капитанът на „червените“ Валентин Антов се надява отборът да повтори доброто си представяне от първия мач в Рим и утре да вземе поне точка от италианския тим. “Надяваме се да спечелим. Излизаме с пълни сили. Рома е много голям отбор. Успяхме да вземем точка в първия мач, ще опитаме да го повторим и сега. Защо не и да вземем нещо повече? Знаем че, сме подготвени и ще дадем всичко от себе си”.