Бруно: За 10 секунди ми бе обявено, че няма повече да водя ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Акрапович заяви, че не е бил съгласен с продажбата на водещите футболисти през зимата

Бившият наставник на ЦСКА Бруно Акрапович направи първи коментар, след като бе освободен като треньор на “червените”. Босненецът разкри пред NOVA, че Стойчо Стоилов му е съобщил за 10 секунди за решението на ръководството. Въпреки това босненският специалист не таи лоши чувства, като сподели, че животът на треньора е такъв.

“Не съжалявам, че поех отбора на ЦСКА. Това е най-силният тим в България. Целта бе отборът да е на второ място и да триумфира в Купата на България. За съжаление, животът на треньора е такъв. Багажът ти винаги трябва да готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобще решението на ръководството. Не ми бе обявена конкретна причина за решението. Но го приех. Не съм обиден на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме на ниво. Можехме да играем по-добре в атака”, заяви Бруно Акрапович.

“Нито един настанвик няма желание да се разделя с най-добрите си футболисти. Такава е политиката на клуба. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, но им е нужно време”, заяви Акрапович.

“С футболистите не съм имал проблеми. Четох какво се пише. Атмосферата в съблекалнята бе добра. В последно време аз си комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение от момента, в който Гриша Ганчев обяви, че се оттегля от ЦСКА. Опитах да го туширам. Няма да кажа лоша дума за ръководството на отбора. Стискам палци клубът да вземе Купата. Ако аз бях начело, това 100% щеше да се случи”, сподели Бруно Акрапович.