Букмейкърът 8888 е официален спонсор на Берое за сезон 2024/25
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии най-после намериха нов партньор - ще ги подпомага водещ хазартен оператор

Отборът на Берое официално се сдоби с нов спонсор, научи 7Sport преди първия шампионатен двубой на заралии срещу Септември София в понеделник вечер. От кадри с екипите на “зелено-белите” се вижда, че  букмейкърът 8888 ще бъде рекламиран на фланелките на старозагорския тим. Емблемата на шампиона на България от 1986 г. вече е позиционирана и в сайта на игралния оператор. Така бетинг компанията ще подпомогне Берое и ще носи финанси в касата на клуба.

Берое нямаше официален спонсор на екипите от края на 2023 г., когато бе прекратено партньорството им с Efbet. Друг водещ хазартен оператор – 8888, подава ръка на заралии и ще рекламира на екипите им и най-вероятно на стадиона и базата на тима в Стара Загора.

Бетинг компанията 8888 си партнира с други два отбора от елита – столичните Септември и Локомотив. Именно срещу тима на Септември София тимът на Берое стартира новия футболен сезон 2024/25. Букмейкърът рекламира още в отборите на Пирин и Добруджа, които се състезават във Втора лига, както и в други по-малки тимове.

Сайтът на 8888.bg е сред най-посещаваните за хазартни игри у нас. Бетинг компанията се утвърди на пазара с качествена секция със спортни залози и раздел за прогнози на живо. Игралният оператор предлага също казино – ротативки и игри на живо, както и виртуални спортове.