Чалханоглу поставил условията си за преподписване с Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският плеймейкър все още не е подновил договора си с "росонерите", който изтича в края на юни

Плеймейкърът на Милан Хакан Чалханолгу е съобщил на ръководството какви са условията, при които ще поднови договора си с “росонерите”. Неговият сегашен контракт изтича в края на юни месец тази година и италианският гранд рискува да го изпусне като свободен агент.

Според информациите на “Гадзета дело Спорт”, Хакан е заявил, че задължително иска да играе в Шампионската лига през следващия сезон, а също така желае годишна заплата от 5 милиона евро + бонуси.

Към момента Милан се намират на третото място в Серия А кръг преди края, но все още не са сигурни за мястото си в топ 4, тъй като битката с Наполи и Ювентус е ужесточена. “Росонерите” можеха да си гарантират Шампионската лига миналата неделя, но шокиращо завършиха 0:0 с Каляри у дома, а самият Чалханоглу беше един от най-слабите на терена.

Интересното е, че слуховете свързват халфа с трансфер в Ювентус през лятото като свободен агент, а торинци ще останат извън ШЛ при победа на Милан тази неделя срещу Аталанта, където се очаква Хакан да излезе титуляр.