Чандъров за отстранените от Мъри: Ще станат символ на провал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Момчета без глави. Това е. Доста неща се говорят за проблемите им. Някои от тях не отговарят на истината. Просто младите трябва да мислят само за футбол”

Собственикът на втородивизионния Септември София Румен Чандъров даде своя коментар по повод решението на треньора на Левски Станимир Стоилов да отстрани Здравко Димитров и Димитър Костадинов от първия тим на „сините“. Двамата бяха привлечени именно от Септември, като Мъри обяви, че те ще тренират с юношите, докато не си изчистят главите от лични неща.

“Какво да ви кажа? Трудно е. Не знам, не съм говорил с хората от Левски, но явно проблемите им са се задълбочили. Смятам, че “сините” са в правото си да действат по този начин. Много неща съм направил за тях. Това е вярно. Не знам дали бих ги върнал. Трудно ми е да коментирам тези неща в момента. Става въпрос за много талантливи момчета, но ще станат символ на провал. И Здравко има качества, Митко – също. Мисля, че всеки, който ги е гледал, е убеден в това”,  споделя босът на Септември пред “Мач Телеграф”.

“Момчета без глави. Това е. Доста неща се говорят за проблемите им. Някои от тях не отговарят на истината. Просто младите трябва да мислят само за футбол”, допълва Чандъров.

Снимка: БНТ