Часовете на Пирло в Юве са преброени – Тудор доизкарва сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководството на торинци са бесни след провала срещу Милан и ще махнат треньора си три мача преди края

След поредното разочароващо представяне на Ювентус през този сезон вчера вечер, когато торинци загубиха с 0:3 от Милан в много важен мач в битката за топ 4, ръководството на доскорошните шампиони е решило Андреа Пирло да бъде уволнен.

Треньорът на “бианконерите” заяви след мача, че не мисли за оставка, а само как да завърши сезона по най-добрия начин, но по всичко личи, че Андреа Аниели и Павел Недвед имат други планове за него. Бившият полузащитник не убеди този сезон в качествата си като треньор, след като за пръв път от девет години Скудетото няма да бъде за Ювентус, а заедно с това отпадна от Шампионската лига още на 1/8-финалите и има реален шанс да не класира отбора си за турнира на големите за идната кампания.

Според информациите в Италия помощникът на Пирло Игор Тудор ще застане начело на отбора в оставащите три мача, които са срещу Сасуоло, Интер и Болоня в опит да се вдъхне нова енергия в отбора и да се навакса изоставането от топ 4. За следващия сезон път все още най-споменаваното име за треньор на Ювентус е Масимилиано Алегри, който напусна торинци преди две години.