Челси е готов да плати 30 млн. паунда за 17-годишен талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" дават £30 милиона за 17-годишен, след като той направи хеттрик срещу тях

Челси е готов да плати £30 милиона за младата звезда на Фулъм Люк Харис. 17-годишният играч вече е повикан в отбора на Уелс за мача срещу Полша от Лигата на нациите в неделя вечер. Въпреки че все още не е дебютирал за отбора на Марко Силва, младият нападател вече е на радара на “сините”.

Харис унищожи отбора на Челси U21 по-рано тази година, записвайки хеттрик в едно наистина запомнящо се представяне. И изглежда, че неговите ослепителни изяви все още е в съзнанието на Челси, тъй като според съобщенията на Острова “сините” обмислят дръзка оферта за Харис.

Фулъм има опит в изграждането на млади таланти и Харис със сигурност не е изключение. Хора като Харви Елиът и Фабио Карвальо вече напуснаха “котиджърс” в посока Ливърпул през последните няколко сезона. Отборът на Марко Силва може да се наложи да се подготви за огромна оферта от по-големите клубове, тъй като Харис се смята за младежа с най-голям потенциал на неговата възраст. Според Daily Mirror, Челси дори може да отправи оферта още през януарския трансферен прозорец.

“Той ще получава шансове, ще бъде на резервната скамейка, ще запише няколко минути”, каза наскоро Силва. “Трябва да бъдем търпеливи с него и да не оказваме натиск около него”, заяви наставникът на Фулъм.