google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" взимат млад талант на Интер

Челси изглежда е все по-близо до привличането на полузащитника на Интер – Чезаре Казадеи. Медии в Италия твърдят, че ръководителите на Интер се надяват да сключат сделка с английския клуб във вторник на стойност около £12,6 милиона.

Челси привлече петима нови досега това лято, но далеч не е приключил със селекцията. Томас Тухел иска да добави още един играч в защита, полузащита и атака. Звездата на Барселона Френки де Йонг е топ цел за халфовата линия. Казадеи, който тепърва ще прави своя професионален дебют, би бил попълнение за бъдещето, а не едно от трите приоритетни попълнения на Тухел. Интер показа известно нежелание да продаде 19-годишния играч това лято. Въпреки това изглежда, че сега са готови да се разделят с 19-годишния футболист.

Италианското издание Corriere dello Sport твърди, че шефовете на Интер Бепе Марота, Пиеро Аусилио и Дарио Бачин се надяват да официализират продажбата на Казадеи във вторник. Интер иска за момента да отложи продажбата на най-добрите играчи на клуба и затова е готов да продаде своя млад талант.

Чезаре Казадеи е полузащитник, роден през 2003 г. Той играе като юноша в Чезена, преди да премине в Интер през 2018 г. През октомври 2021 г. той беше включен в годишния списък на The Guardian „Следващо поколение“ след добър старт на сезон 2021/22.