Челси и Тотнъм започват преговори с агентите на Киеза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата английски гранда преговарят за подписа на 26-годишния италиански национал

Отборите на Челси и Тотнъм Хотспър се интересуват от зведата на Ювентус – Федерико Киеза. Двата лондонски гранда вече са започнали преговори с представителите на нападателя на “старата госпожа”. Междувременно посредници са информирали Арсенал и Ливърпул за ситуацията на 26-годишния нападател в гранда от Серия А.

Федерико Киеза е на кръстопът в кариерата си след сезон 2023/24 с Ювентус. Освен това италианският национал не успя да остави своя отпечатък за Италия на Евро 2024, където адзурите отпаднаха на осминафиналите. Въпреки това акциите на играча на пазара остават високи, като Челси и Тотнъм са кандидати за подписа му. Освен това Арсенал и Ливърпул са информирани за ситуацията му и също имат интерес да го привлекат.

Челси има за цел да подпише с ново крило през летния трансферен прозорец поради непостоянните изяви на Рахим Стърлинг, Михайло Мудрик и Нони Мадуеке. Затова Киеза се очертава като важна трансферна цел за клуба от Западен Лондон за летния трансферен прозорец на 2024 г.

Що се отнася до Тотнъм, те може да спечелят пари от Манор Соломон през летния трансферен прозорец, докато Ричарлисон е изправен пред несигурно бъдеще в клуба. Така че Киеза е опция, която си струва да се обмисли, като Тотнъм и Челси инициират преговори с агентите на 26-годишния играч от Ювентус.