google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата клуба са охладили интереса си към 20-годишния Джон Дюран

Според информация на медията Football Insider, отборите на Челси и Уест Хем Юнайтед вече са се отказали от преследването на Джон Дюран. Двата лондонски клуба не успяха да стигнат до споразумение за подписа на 20-годишния играч от Астън Вила през летния трансферен прозорец.

Джон Дюран беше свързван с напускане на “Вила Парк” това лято. Той трябва да напусне клуба от Западен Мидландс, за да играе редовно и да продължи своето развитие. Ще бъде интересно да се види дали други клубове са склонни да привлекат колумбийския национал това лято.

Без съмнение 20-годишният таран е невероятен талант и има страхотно бъдеще пред себе си. Той може да се развие като ключов играч за доста клубове от Висшата лига. Междувременно Челси трябва да привлече атакуващи играчи това лято. Никълъс Джаксън беше доста неудовлетворителен през миналия сезон и на “сините” им трябва подобрение. 20-годишният колумбийски нападател би бил качествено  попълнение за тях, но според информацията те са охладили интереса си към футболиста на Астън Вила.

Уест Хем също търси качествен нападател. Михаил Антонио и Дани Ингс бяха доста слаби през миналия сезон и ще трябва да бъдат заменени. Уест Хем ще се надява да си осигури европейско участие през предстоящата кампания и те трябва да подпишат с по-добри играчи, за да изпълнят своята цел.