google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" имат желание да удължат договора на Маунт

Журналистът Фабрицио Романо информира, че Челси ще се опита да удължи договора на Мейсън Маунт. 24-годишният футболист е трансферна цел на Ливърпул, като за момента няма прогрес в преговорите между него и “сините” за нов контракт.

Мейсън Маунт продължава да бъде сред важните играчи за Челси въпреки видимото му отсъствие от отбора в последните мачове. Въпреки че мнозина в медиите го приписаха на решението на клуба след забавянето на преговорите по договора, реалността отсъствието му се дължи на контузия. Този проблем го изважда от отбора на Англия за старта на европейските квалификации. Въпреки че може скоро да се завърне в игра за Челси, бъдещето на 24-годишния играч остава несигурно. До момента халфът не успя да се договори за удължаване на договора със “сините”.

Маунт има договор с Челси до лятото на 2024 г., като клубът скоро трябва да веме решение за бъдещето му. Интерес към футболиста има от Ливърпул и “сините” е възможно да продадат футболиста, за да спечелят пари от него. Твърди се, че Челси е готов да продаде футболиста срещу 60-70 милиона паунда.

Все пак Фабрицио Романо настоява, че Челси има желание да удължи договора на Маунт. Предстои да видим развитието на ситуацията на английския халф.