Челси иска Магуайър, за да прати Пулишич в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хари Магуайър е пред трансфер в Челси

Челси се интересува от възможността да доведе на “Стамфорд Бридж” английския бранител Хари Магуайър, твърди “Дейли Мейл”. Лондончани искат да включат защитника на Манчестър Юнайтед в сделката за преминаването на Кристиан Пуличиш, който е желан от Ерик тен Хаг.

Челси има нужда да подсили защитата си с поне още един бранител. “Сините” взеха Калиду Кулибали от Наполи, но те загубиха това лято двама централни защитници – Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Сега Томас Тухел разполага с твърде малко опции в центъра на отбраната и затова желае ново попълнение, като усилено спряган за трансфер на “Стамфорд Бридж” е Уесли Фофана от Лестър. “Лисиците” обаче искат много висока сума за своя бранител и не е ясно дали Челси ще плати толкова пари.

Хари Магуайър пък е напът да загуби мястото си в състава на Ман Юнайтед, след като в последните няколко сезона бе капитан и неизменен титуляр. Ерик тен Хаг смята да започне да дава шанс на Рафаел Варан, който да си партнира с Лисандро Мартинес в центъра на защитата.