Челси, Мадуеке и Палмър прегазиха Уулвърхемптън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ спечелиха гостуването си срещу „Вълците“ с 6-2.

Челси унизи Уулвърхемптън на Молиню Стейдиъм с 6-2 като Чуквунонсо Мадуеке, който в социалните мрежи сподели „погрешка“ преди началото на мача, че градът в който играят „Вълците“ е „боклук“ записа хеттрик от голове, а Коул Палмър завърши с хеттрик от асистенции.

Първото полувреме между „Вълците“ и „Сините от Лондон“ ни предложи истинско зрелище. На Никълъс Джаксън му бяха необходими по-малко от 2 минути, за да се разпише след подаване от ъглов удар.

Няколко минути по-късно футболист на Уулвърхемптън получи топката след корнер сам срещу вратата, но ударът му с глава мина на сантиметри от целта.

„Вълците“ все пак вкараха в 17тата минута благодарение на Матеуш Куня, но попадението беше отменено поради засада. Това обаче не отказа Матеуш Куня и той вкара отново в 27мата минута като този път всичко беше редовно и резултатът бе изравнен.

В 42рата минута отново Куня беше главно действащо лице и беше много близо да донесе преднина на своя отбор, но ударът му се отби в напречната греда.

В самия край на редовното време на първото полувреме Коул Палмър вкара феноменален гол като прехвърли Жозе Са, който беше излязъл напред, с прехвърлящ удар от границата на наказателното поле.

Но това не беше всичко, защото в добавеното време на първата част домакините отново стигнаха до равенството като Йорген Странд Ларсен отбеляза изравнителното попадение.

През втората част обаче дуото Чуквунонсо Мадуеке и Коул Палмър се саморазправиха с домакините като в рамките на 14 минути Мадуеке вкара 3 гола, а Палмър му асистира в този период и за трите попадения с които Челси записа първа победа във Висшата лига под ръководството на новия си треньор Енцо Мареска.