google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят Марк Гуиу е свързван с възможен трансфер под наем

Според информация на медията Give Me Sport, Челси обмисля да трансферира Марк Гуиу под наем в следващите дни, въпреки че го привлече от Барселона преди няколко седмици. Испанският нападател надали ще получи много минути на “Стамфорд Бридж” в момента и би било идеално Гуиу да отиде под наем и да играе редовно.

18-годишният футболист трябва да се състезава на високо ниво, за да продължи развитието си. Редовният футбол в друг клуб ще ускори развитието му и ще му помогне да реализира огромния си потенциал. Нападателят наскоро подписа договор със “сините”, след като завърши трансфера си от Барселона.

Челси ще иска Марк Гуиу да се развие като ключов играч за клуба в дългосрочен план. Те обаче трябва да му осигурят път към първия отбор. Стоенето на пейката едва ли ще му е от полза на този етап от кариерата му. Нападателят е голям талант със светло бъдеще и има техническите качества да се развие в играч от най-висока класа.

Челси трябва да намери идеалната дестинация за него, където той може да продължи развитието си. В момента “сините” се опитват да прилекат качествен и опитен нападател, преди прозорецът да се затвори. Те са свързвани най-вече с Виктор Осимен. Ще бъде интересно да видим дали ще могат да осигурят споразумение с Наполи за нигерийския нападател, като неговото пристигане ще намали още повече шансовете на Гуиу да играе в тима.