Челси обяви трансфера на Феликс от Атлетико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ официализираха трансфера на Жоао.

Челси завърши сделката по привличането на Жоао Феликс от Атлетико Мадрид като португалският национал се подписа под 7 годишен контракт.

Португалският нападател, който е на 24 години, прекара втората част от сезон 2022/23 под наем при „Сините“ като вкара 4 гола в 20 двубоя във всички турнири преди да се присъедини към Барселона отново под наем в последвалия сезон.

Челси ще платят около 45 милиона паунда като мадридският отбор също са включили клауза, при която ще получат допълнителна трансферна сума при продажба на Жоао.

Феликс говори пред сайта на Челси след своя трансфер: „Щастлив съм да се завърна в клуба и нямам търпение да бъда на терена. Виждам някои познати лица в отбора от последния път, когато бях тук, което винаги е позитивно.

Аз се насладих на периода си на Стамфорд Бридж в миналото и споделих на моите приятели и семейство, че с удоволствие бих се завърнал да играя във Висшата лига един ден. Да бъда част отново от това първенство и от „Сините“ е истинска чест и нямам търпение за предизвикателството.“