Челси отправи ново запитване за нападател на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се интересуват от Влахович

Ръководството на Челси е подновило интереса си за нападателя на Ювентус Душан Влахович, съобщава “GOAL”. “Бианконерите” са казали на лондончани, че те ще трябва да се разделят със сума от около 75-80 милиона евро, за да се сдобият с услугите му. Другият вариант, който Ювенутс е предложил на Челси е размяна на Ромелу Лукаку и Душан Влахович. Белгиецът обаче иска да остане лоялен към Интер и да се завърне в клуба.

Миналия сезон не бе слаб за Влахович, но не бе и на-силният му. Той отбеляза 14 гола в Серия, които обаче не бяха достатъчни на “бианконерите” да постигнат целите си. Влахович обаче е внушителен с височината и физическите си предимства нападател, който същевременно разполага с технически умения и чувство за гол. Тези му качества го правят много желан от редица клубове, които се нуждаят от голова мощ.

Челси се интересуваше и от друга звезда от Серия А, но там преговорите бързо пропаднаха. Става въпрос за Пауло Дибала, който заяви, че ще остане верен на Рома и е фокусиран само върху това да печели трофеи с екипа на “вълците”.