Челси проявява интерес към Оли Уоткинс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Сините" търсят нови лица в атаката си след многото напуснали

Челси се интересува от привличането на централния нападател на Астън Вила – Оли Уоткинс, през този трансферен прозорец. “Сините” вече подсилиха атаката си с пристигането на Кристофър Нкунку и Николас Джаксън, но Пиер-Емерик Обамеянг, Кай Хаверц, Мейсън Маунт и Кристиан Пулишич напуснаха, като се очаква, Ромелу Лукаку също да бъде продаден. Челси няма да играе европейски футбол през следващия сезон, след като завърши на 12-о място във Висшата лига през миналия сезон, което означава, че ще им бъде по-трудно да купуват високопрофилни нападатели, като Виктор Осимен от Наполи и Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт, към които също имат интерес.

Смята се, че новият старши треньор на клуба Маурисио Почетино е решен да купи поне още един нов нападател, а според журналиста Саймън Филипс, Уоткинс е една от алтернативите. Знае се, че Арсенал също се интересуваше от англичанина, но сега, Челси е основен фаворит за привличането на Уоткинс, ако той пожелае да напусне Астън Вила.

Уоткинс вкара 43 гола и регистрира 13 асистенции в 116 мача за Астън Вила, като най-добрият му сезон се оказа последния, когато успя да вкара 15 гола във Висшата лига. Той беше един от най-важните играчи в състава на Унай Емери, който завърши седми и ще играе в Европа.