Челси слага на масата нова оферта за Ашраф Хакими
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси ще предложи нова оферта за Ашраф Хакими, включително няколко играчи, които биха могли да заинтересуват Интер

Според информация на Football-Italia, отборът на Челси се готви да направи нова оферта на Интер за техния защитник Ашраф Хакими. Европейският клубен шампион е готов да предложи пари и един играч за мароканеца, докато Интер също има възможност да избира измежду трима играчи като част от сделката.

Когато стана ясно, че Интер е готов да продаде Хакими, за да реши финансовите си проблеми, топ клубовете се наредиха на опашка за подписа му. След като подадоха ранна оферта, ПСЖ бяха първоначалните участници, но Челси скоро се присъедини към желаещите мароканския защитник, отговаряйки на първоначалното предложение на ПСЖ.

Хакими, който току-що спечели титлата в Серия А с Интер, е желан от доста отбори. Дори на Реал Мадрид бе приписано повторно привличане на бившата си звезда, но този слух не се чува през последните седмици. Сега изглежда неизбежно, че Хакими ще се отдалечи от “Сан Сиро”, а ПСЖ и Челси са големите кандидати.

Новата информация за интереса на Челси към Хакими е, че тимът от “Стамфорд Бридж” е готов да предложи 50 милиона и Емерсън Палмиери като част от сделката. Челси обаче също е готов да предложи един от Матео Ковачич, Давиде Дзапакоста и Тами Ейбрахам, ако Емерсън не представлява интерес за Интер.

Въпреки това, дори тази оферта да изглежда интересна за Интер, нерадзурите все още търсят сделка само с пари. Те придобиха Хамики от Реал Мадрид за 40 милиона евро и не са готови да го продадат само за малка част от тази сума.

Последната отчетена оферта на Челси за футболиста беше над 68 милиона британски лири – нещо, което Интер би искал “сините” да направят отново и двата клуба да преговарят. Проблемът в италианския шампион е, че се нуждаят от спешен приток на пари и няма по-добър начин от продажбата на някои от техните ценни играчи. Предстои да видим дали “Сините” от Лондон ще направят нова добра оферта или ПСЖ ще спечели битката за мароканския национал.