google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чистката в Челси трябва да започне рано или късно

Съобщава се, че Челси е определил исканата цена, за да се раздели с изпадналия в немилост защитник Тревор Чалоба, който е в радара на Астън Вила.

Сините потвърдиха подписването на Педро Нето от Уулвърхемптън тази седмица в сделка на стойност около 54 милиона паунда. Нето е 10-ото ново попълнение, което клубът направи това лято, след такива като Киърън Дюсбъри-Хол, Естевао Уилиан и Омари Келиман, които пристигнаха на ,,Стамфорд Бридж” през последния месец.

Всичко сметнато, отборът на Енцо Мареска вече е похарчил над 185 милиона паунда за нови попълнения и сега се стреми да продаде няколко от своите юноши за да не нарушат правилата за феърплей свързан с трансферите (PSR). Конър Галахър е на път да завърши трансфера си в Атлетико Мадрид въпреки проблемите около него в момента, докато клубът е отворен да приема оферти за Ромелу Лукаку, Армандо Броя и Рахийм Стърлинг.

Астън Вила индикира за интерес към Тревор Чалоба преди затварянето на трансферния прозорец, а Football Insider сега разкри, че Челси е готов да приеме оферта между 20 и 25 милиона паунда, за да позволи на защитника да напусне. Статията добавя, че Уесли Фофана, Аксел Дисаси, Тосин Адарабиойо, Беноа Бадиашиле и Леви Колуил са пред Чалоба в борбата за титулярно място. По този начин защитникът беше уведомен, че не е част от плановете на Мареска за предстоящия сезон и му беше съобщено, че ще тренира с играчите под 21 години.