Добави коментар
Виктор Осимен е на радара на "сините" от "Стамфорд Бридж"

Според британския журналист Мат Лоу, Челси се интересува от Виктор Осимен, като 23-годишният нападател на Наполи може да премине на „Стамфорд Бридж“ през това лято.

Селекцията в Челси през летния трансферен прозорец далеч не е приключила, като Томас Тухел желае да привлече повече играчи, за да подобри отбора си. След привличането на Марк Кукурея в сделка за 62 милиона паунда, „сините“ от Западен Лондон също ще се опитат да вземат и Уесли Фофана от Лестър Сити, както и Осимен от Наполи.

Идеята е да се вземе нов номер 9 и да се подобри качеството на тима в нападение, което Тухел вече има на свое разположение. Името на Пиер-Емерик Обамеянг се споменава, но се твърди, че нападателят на Барселона не е заинтересован да се присъедини към Челси.

Докато Тухел продължава да желае да подпише с бившия нападател на Арсенал, Челси следи и други опции, а именно Виктор Осимен от Наполи е една от тях. 23-годишният нигерийски национал е на радарите на няколко клуба от Висшата лига през целия летен трансферен прозорец и също е наблюдаван от „сините“.

Осимен, или който и да е новият номер 9, който пристигне в Челси, ще се счита за заместник на Ромелу Лукаку. „Сините“ отчаяно се нуждаят от такъв играч, тъй като Тухел може да не може да разчита единствено на Кай Хаверц през целия сезон.

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 19 гласували