Челси ще се опита да привлече звезда на Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Осимен е на радара на "сините" от "Стамфорд Бридж"

Според британския журналист Мат Лоу, Челси се интересува от Виктор Осимен, като 23-годишният нападател на Наполи може да премине на “Стамфорд Бридж” през това лято.

Селекцията в Челси през летния трансферен прозорец далеч не е приключила, като Томас Тухел желае да привлече повече играчи, за да подобри отбора си. След привличането на Марк Кукурея в сделка за 62 милиона паунда, “сините” от Западен Лондон също ще се опитат да вземат и Уесли Фофана от Лестър Сити, както и Осимен от Наполи.

Идеята е да се вземе нов номер 9 и да се подобри качеството на тима в нападение, което Тухел вече има на свое разположение. Името на Пиер-Емерик Обамеянг се споменава, но се твърди, че нападателят на Барселона не е заинтересован да се присъедини към Челси.

Докато Тухел продължава да желае да подпише с бившия нападател на Арсенал, Челси следи и други опции, а именно Виктор Осимен от Наполи е една от тях. 23-годишният нигерийски национал е на радарите на няколко клуба от Висшата лига през целия летен трансферен прозорец и също е наблюдаван от “сините”.

Осимен, или който и да е новият номер 9, който пристигне в Челси, ще се счита за заместник на Ромелу Лукаку. “Сините” отчаяно се нуждаят от такъв играч, тъй като Тухел може да не може да разчита единствено на Кай Хаверц през целия сезон.