google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферното лято на ,,сините" продължава да бъде вълнуващо

Челси са намерили решение как да използват парите от почти сигурния напускащ полузащитник Конър Галахър. В продължение на поне 1 година продължават спекулациите относно бъдещето на англичанина благодарение на договора му, който изтича през 2025 година.

През последните дни беше широко разпространявано, че Челси се е съгласил да продаде 24-годишния играч на Атлетико Мадрид в сделка за 33 милиона паунда, като самият Галахър даде ,,зелена светлина” за преминаване в Испания. В резултат на това ,,лондончани” ще загубят още един местен талант и някой, който е допринесъл с 5 гола и 7 асистенции във Висшата лига през 2023-24. Освен това Енцо Мареска няма да може да използва страхотните пресиращи качества на английския национал, дори и те да не отговарят непременно на неговата философия.

Като се има предвид безмилостната активност на Челси на трансферния пазар, не би било изненада за никого, ако потърсят директна алтернатива на Галахър. Въпреки това, според Football Insider, Челси в момента няма намерение да добавя ново лице към опциите си в центъра на терена. Твърди се, че Мареска и екипът му са доволни от опциите, които имат на тази позиция.

Статия от понеделник сподели, че Челси ефективно ще използва парите, генерирани от продажбата на Галахър, за да подпишат с нападателя на Атлетико Мадрид – Саму Омородион.