Черно море и Локо (Пд) се завърнаха в efbet Лига с нулево реми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима не успяха да си отбележат на "Тича" в двубой от 17-ия кръг

Черно море и Локомотив Пловдив не успяха да се победят на старта на пролетния дял в efbet Лига, завършвайки при резултат 0:0 във Варна. В целия мач имаше само един точен удар, което логично доведе до нулевото реми. Локомотив е втори в класирането с 34 точки, но може да изпреварен от ЦСКА (33т.), който играе днес от 17:30 часа със Славия. Черно море е с 22 точки, на две от 6-ия ЦСКА 1948.

„Моряците“ първи имаха шанс да открият резултата в днешния двубой на „Тича“. В 10-ата минута Родриго финтира добре Момчил Цветанов и след пробив отдясно направи добро центриране за Исмаил Иса, който от отлична позиция не успя да насочи добре с глава.

Две по-късно гостите отвърнаха с  добра атака, Димитър Илиев направи точно извеждащо подаване за Салинас, който имаше възможност да комбинира със свой съотборник, но реши да стреля от линията на наказателното поле, пращайки във вратаря Дюлгеров.

Играта бе равностойна в следващите минути, но чистите положения липсваха и двата тима се оттеглиха на почивка без попадения.

През второто полувреме ситуацията не се промени, като чистите положения и  ударите и към двете врати липсваха.

Конър Руан направи своя дебют с екипа на Локомотив Пловдив в края на двубоя, като бързо успя да си извади и жълт картон.