Черно море подписа с Божилов, не успява да уреди белгиец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ветеранът Георги Божилов ще засили конкуренцията в атаката на Черно море

Опитният нападател Георги Божилов подписа с Черно море като контрактът му е до края на годината. Вече близо две години Божилов не е играл футбол заради контузия и операция на ахилеса. В последните месеци бившият играч на Берое се готвеше с “моряците”, но договорът му беше изтекъл и от клуба имаха договорка с него да го подновят, след като е готов да се завърне на терена.

Божилов не е играл официален мач от 15 декември 2018 година, когато взе участие в ремито срещу Витоша Бистрица. Георги Божилов вече е картотекиран в БФС и скоро феновете на варненци ще го видят в игра.

Наставникът Илиан Илиев се надявва опитният футболст да засили конкуренцията в атака. Формата на Исмаил Иса от началото на новото първенство не е добра, но към момента Илиев няма алтернатива на тази позиция и националът на България ще води нападението на Черно море и в днешния двубой с Монтана. 

В същото време “моряците” не успяват да подпишат договор с белгийския бранител Мануел Ангули, пише “Мач Телеграф”. Причина за това е, че документите на Ангули от последния му тим все още не са пристигнали във Варна. Очаква се бранителят да подпише договор с Черно море за две години. За последно той е играл за отбора на Виртон, като е записал 108 мача и има 3 попадения.