Черно море с първи успех за сезона, надви минимално Хебър у дома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моряците" зарадваха феновете на 'Тича' с добра игра и победа

Черно море записа успех с резултат 1:0 в домакинството на Хебър в мач от втория кръг на efbet Лига. Нападателят Атанас Илиев вкара единственото попадение в срещата в първото полувреме. Бившият футболист на Асколи прати още два пъти топката в мрежата, но головете бяха отменени поради засада.

Още в 8-ата минута възпитаниците на Илиан Илиев поразиха мрежата. Атанас Илиев се измъкна от отбраната на съперника и  преодоля Петър Дебърлиев, но бе маркирана засада на нападателя.

Черно море вкара попадение в 32-ата минута. Алекс Фернандес изведе Атанас Илиев и той наказа грешка на вратаря Петър Дебърлиев, който първи стигна до топката, но я изпусна и за нападателя остана най-лесното да прати кълбото в мрежата – 1:0.

В 56-ата минута втори гол на Черно море бе отменен поради засада. Мазир Сула намери Виктор Попов, който я предостави на Атанас Илиев и офанзивният футболист се разписа При паса на Сула обаче Попов бе в нередовна позиция.

До края на срещата резултатът не се промени и “моряците” се поздравиха с победата, а за Хебър остана разочарованието и втори пореден двубой без вкаран гол.

С този успех отборът на Черно море събра 4 точки в актива си и временно се изкачи на второто място в класирането, като третият ЦСКА също има 4 пункта. Отборът на Хебър пък остана 12-ти с една точка, спечелена в първия кръг у дома срещу “армейците” след реми 0:0.

В следващия кръг Хебър ще опита да запише първа победа, когато посрещне Берое, докато съставът на Черно море има визита на новака Крумовград.