Пари Сен Жермен не се отказва от марокански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският гранд иска вратаря Ясин Боно от Севиля

Вратарят на Севиля Ясин Боно е един от най-добрите футболисти на своя пост в последните години. Той блесна още повече на Мондиал 2022 с представянето си за Мароко. Бъдещето на Боно в Севиля обаче остава несигурно, а след идването на Хосе Луис Мендилибар вратарят вече не е със статут на титуляр.

Междувременно новият наставник на Пари Сен Жермен Луис Енрике иска от клуба мароканският страж да бъде привлечен. Енрике смята, че Боно може да бъде отлична конкуренция на италианския страж Джанлуиджи Донарума.

ПСЖ е направил оферта за Ясин Боно на стойност 12 млн. евро. В същото време Байерн Мюнхен иска мароканския национал, но германският шампион е предложил 8 милиона за Боно, така че офертата на френския гранд е по-добра.

През изминалия сезон Ясин Боно взе участие в 36 мача за Севиля, като в 7 от тях запази суха мрежа. Със силните си изяви Боно помогна на севилци да триумфират в Лига Европа. Той бе титуляр във финала срещу Рома, като направи силен мач срещу “вълците”, а Севиля спечели трофея след изпълнения на дузпи.