Добави коментар
Илиан Илиев е наясно с играчите, на които ще разчита в баража за Европа

Наставникът на Черно море Илиан Илиев избра групата от 19 футболисти за най-важния мач на отбора за сезона – визитата на четвъртия в крайното класиране Арда, като победителят ще участва в квалификациите на новия турнир на УЕФА – Лига на конференциите. От групата на „моряците“ отпадат Мирослав Енчев, Емил Янчев, Павел Георгиев и контузения Денислав Ангелов.

Добрите новини за Илиан Илиев са, че след наказание се завръщат Пабло Гарсия и Влатко Дробаров. Ключовите футболисти Илиан Илиев-младши, Зе Гомеш и Родриго Енрике пък са възстановени от контузии и са на разположение на наставника за важния сблъсък.

“Моряците” тръгват за Кърджали в събота сутринта, а следобед ще тренират. Двубоят е в неделя от 19:00 ч. на „Арена Арда“.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Файсел Касми, Исмаил Иса, Родриго Вилела, Зе Гомеш.

Добави коментар
Гласувай: