Черно море заби 6 гола на Локо ГО в последната си проверка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Черно море разгроми Локомотив Горна Оряховица с 6:1 на стадион “Тича” в последната си проверка преди началото на новия сезон. “Моряците” доминираха през целия двубой, а Матиас Курьор отбеляза две от попаденията за своя тим. На два пъти се разписа също талантът Денислав Ангелов, а по един гол добавиха Радослав Златев и Васил Панайотов. Точен за Локо ГО пък бе Петър Чалъков.

Наставникът на домакините Илиан Илиев даде шанс на 13 юноши в срещата, като доста от младежите се представиха на отлично ниво. Черно море започна със силен натиск още от началото на мача, но не успя да отбележи на няколко пъти.

В 18-ата Матиас Курьор вкара първия гол в двубоя, разписвайки се с с глава след асистенция на Стефан Станчев. В 26-ата минута Стефан Велев комбинира с Курьор, който с прецизен удар удвои аванса на “моряците” – 2:0.

В 38-ата минута на срещата, Петър Чалъков от гостите получи пас и се озова на добра позиция, като с хубав шут намали на 2:1. В края на първото полувреме халфът Васил Панайотов възстанови аванса от два гола на Черно море, сле като с майсторски удар прехвърли вратаря Християн Христов за 3:1.

Втората част отново започна с доминация на Черно море, като Исмаил Иса и Матиас Курьор пропуснаха да се разпишат. В 57-ата минута Стефан Велев също не успя да намери мрежата.

В 66-ата минута резервата Денислав Ангелов се разписа за 4:1 след асистенция на Стефан Велев. Малко след това наставникът на домакините направи куп промени в състава, като пусна само юноши.

В 76-ата минута един от талантите на Черно море – Радослав Златев, засече с крак центриране отдясно и вкара за 5:1.

Черно море продължи да търси още попадения и в 89-ата минута Денислав Ангелов с мощен шут оформи крайното 6:1.

Така “моряците” загряха по най-добрия начин за старта на новия сезон. Черно море стартира кампанията в efbet Лига с гостуване на Славия на 9 август от 21:00 ч.