Черно море започна подготовка с 23-ма играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нямаше нови имена на старта на подготовката на "моряците"

Отборът на Черно море започна зимнта си подготовка и ще се стреми да бъде в най-добра форма за пролетния дял от шампионата . Първото занимание на моряците за 2021 г. беше на стадион „Младост” във  Варна.

Черно море започна подготовка без нови имена. Трима футболисти от настоящия отбор на варненци липсваха на тренировката, но те ще се присъединят към тима  в следващите дни. Става въпрос за Мат Курьор, Леандро Андраде и Родриго Енрике.

Очаква се в отбора на Илиан Илиев да дойдат двама нови футболисти. Те ще са вътрешен полузащитник и ляв краен бранител, като треньорът на Черно море спомена за тях в интервюто си на старта на подготовката. Двамата футболисти ще са чужденци. Халфът, който ще дойде на проби на “Тича”, ще има сходен стил на игра с този на Патрик Андраде, който бе продаден миналото лято на ФК Карабах.

Черно море ще се готви във Варна и Албена и ще играе седем контроли. Някои от проверките на отбора ще бъдат срещу Черноморец Балчик, Добруджа и Нефтохимик.

Черно море започна подготовка в следния състав:

Вратари: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски

Защитници: Даниел Димов, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Виктор Попов.

Полузащитници: Васил Панайотов, Емил Янчев, Стефан Велев, Лъчезар Йорданов, Велислав Василев, Илиан Илиев, Павел Георгиев, Файсел Касми

Нападатели: Исмаил Иса, Денислав Ангелов, Георги Божилов, Родриго Вилела.