google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят направи страхотна кариера в Европа, но въпреки това продължава да търси нови предизвикателства

Чилийският ветеран – Алексис Санчез обмисля предложение да се върне в един от бившите си клубове. Бившият играч на Арсенал, Барселона и Манчестър Юнайтед стана свободен агент през юли, когато изтече едногодишният му договор с италианския шампион Интер Милано.

Въпреки че, Санчез сега е в залеза на кариерата си, той изглежда няма намерение да ,,окачи обувките си”, тъй като The Athletic съобщава, че му е предложен шанс да се завърне в Удинезе. Те добавят, че подробностите по договора не са финализирани, но има желнаие и от двете страни да постигнат споразумение, което да накара Санчез да се върне в клуба, за който отбеляза 21 гола и регистрира 20 асистенции в 112 мача.

,,Малките зебри” бяха първият европейски отбор, който 35-годишният футболист представляваше, като се присъедини от детския клуб – Кобрелоа през 2006 година и остана пет сезона преди да премине в Барселона за доста пари.

Алексис Санчез представляваше Чили на Копа Америка това лято, но нацията му отпадна в груповата фаза, без да отбележи нито един гол.