COVID-19 порази трима в Пирин, клубът мълчи за единия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Трима души от втородивизионния Пирин Благоевград – котиран от мнозина като фаворит за промоция, са дали положителни проби при направените тестове за COVID-19 днес.

От Пирин потвърдиха, че президентът на клуба Ива Уорън и техническия директор Греъм Уорън са заразени.

“Футболен клуб Пирин (Благоевград) съобщава, че след направени PCR тестове за изследване на коронавирус (СОVID-19), резултатите на нашия президент Ива Уорън и на техническия директор Греъм Уорън са положителни,” гласеше съобщението на клуба. “Двамата са поставени под двуседмична карантина.”

7 Спорт обаче научи, че още един служител на Орлетата, занимаващ се с женския тим Пирин Лейдис, е дал положителен тест за коронавирус,  независимо че според официалната информация “футболистите, треньорският щаб и ръководството на отбора са преминали PCR тестове, а всички резултати са отрицателни”.

Той също вече е изолиран.

Първият домакински мач на Пирин за новия сезон е в събота, 15 август, от 20:00 ч., а съперник е Янтра (Габрово). Билети за предстоящия двубой ще се продават във Фен Магазина до петък, 14 август, а в деня на мача ще бъдат на разположение на касите на стадион „Христо Ботев“.