Добави коментар
Столичани внасят жалба в БФС, недоволни от решенията на Георги Николов и асистентите му

Ръководството на Царско село изрази недоволството си от съдийските решения в мача с Лудогорец, завършил 1:1 на „Хювефарма Арена“, внасяйки жалба срещу съдийската бригада. Двубоят от 9-ия кръг на „Хювефарма Арена“ завърши при резултат 1:1. Столичани се разгневиха от представянето на главния арбитър Георги Николов и неговите помощници в двубоя от 9-ия кръг и дори пуснаха видео с грешките им.

„Царете“ имат претенции за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Георги Терзиев в наказателното поле в началото на второто полувреме, а според столичани „несъществуваща“  засада в 72-ата минута е спряла голова атака на тима.

Ето какво написаха от Царско село:

„Ръководството на Царско село взе решение и внесе жалба срещу съдийството в двубоя срещу Лудогорец от 9-тия кръг на футболното първенство, който се игра на 17 октомври (събота).

В 49-ата минута на срещата реферът Георги Николов подмина очевидна игра с ръка на Георги Терзиев в собственото си наказателно поле и не отсъди 11-метров наказателен удар. Само припомняме, че в срещата бяха отсъдени две дузпи в полза на Лудогорец, а първата от тях също за игра с ръка в наказателното поле.

В 72-ата минута бе спряна голова атака на нашия отбор с несъществуваща засада, която бе маркирана от асистент съдията Даниел Ников.

Отново сме длъжни да заявим, че уважаваме работата на реферите, но очертаващата се тенденция в последните кръгове определено ни притеснява. Само бихме желали да напомним, че преди три кръга, че в двубоя срещу Ботев Враца също не бе отсъдена явна дузпа за нашия отбор.

Тези натрупващи се грешки, в ущърб на Царско село, ни карат да мислим, че не са случайни, а тенденциозни и са свързани с доброто представяне на отбора от началото на сезона“.

Добави коментар
Гласувай: