Цецо Найденов атакува шефа на Съдийската комисия, чака отговори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"УЕФА и ФИФА вече са сезирани... тик-так. Разследване докрай!", написа босът на ЦСКА 1948 във Фейсбук

Собственикът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва профила си във Facebook да зададе въпрос към председателя на Съдийската комисия Коце Гергинов дали познава лицето Жоро Пенчев. Бизнесменът разкрива, че ФИФА и УЕФА вече са сезирани, както и че очаква разследване докрай. Освен това Найденов недоумява как е избран Железов да свири мача между ЦСКА  и пловдивския Локомотив, вместо да бъде сложен международен рефер.

Ето какво пише босът на ЦСКА 1948 в социалната мрежа:

“Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си обем голлинията, а Коце Гергинов му пише висока оценка , в следващия кръг Попов е четвърти съдия, а след още един кръг Никола Попов е главен съдия …май е време за нова пресконференция на Коце Гергинов, на която да отговори на конкретни въпроси като : Как е избран Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, нима няма международни съдии да свирят битката между втория и третия в класирането?!

Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ около Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните отношения? Трети въпрос : защо ни праща Никола Попов за мача с Левски, след като два кръга преди това ни свири мача с Арда? Нали на предната пресконференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга……. ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в следващите дни [😊] УЕФА и ФИФА вече са сезирани… тик-так. Разследване докрай!”

Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката…

Posted by Tzvetomir Naydenov on Wednesday, March 3, 2021