ЦСКА 1948 с нова амбиция – шампионската титла!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Галин Иванов обяви ЦСКА София за фаворит в двубоя в първия кръг

След само един сезон в елитния ешелон, ръководството на амбициозния тим на ЦСКА 1948 се прицели още по-високо – в шампионската титла.

Това призна една от основните фигури на Червените Галин Иванов, който бе с основен принос за влизането на тима в челната шестица.

“Шефовете казаха да станем шампиони,” заяви той в Прес-клуб България. “Не знам, ще се опитаме и ще видим.

“Настроението в отбора е добро, Знаете, че впървия мач играем срещу ЦСКА. Мобилизирани сме. Мисля, че все пак те са фаворит.

“Имаме много млади футболисти, а ни напуснаха опитни, но ще се представим на едно добро ниво. Предишните два мача бяха много различни от сегашния. Няма да има нищо общо.

“Очаквам да играем добър футбол и ако имаме възможност да победим. Най-вече да нямаме контузени.

„По-скоро е предимство за тях, защото играят официални двубои, а ние все още нямаме такъв. Мисля че ще бъдем подготвени добре физически и ще успеем да се противопоставим срещу ЦСКА.

Иванов разкри, че е бил пред завръщане в Славия, но в крайна сметка нещата не са се получили и той ще продължи да носи екипа на ЦСКА 1948.

“Имаше вариант да се върна в Славия, но нещата не се случиха и за момента оставам в ЦСКА 1948. Готвя се с тима и ще дам всичко от себе си.”