ЦСКА 1948 стигна до драматичен успех срещу Септември (Симитли)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" играха с 10 души над едно полувреме, но победиха с 2:1 в контролата

ЦСКА 1948 победи с 2:1 Септември (Симитли) в контролна среща, която се изигра на “Арена Симитли”.

Мачът започна с натиск на “червените”, като още в 5-ата минута Борислав Дамянов спечели дузпа, която Галин Иванов се зае да изпълни, но стражът на Септември спаси.

В 20-ата минута футболистите на ЦСКА 1948 направиха много бърза атака, когато Борислав Дамянов намери Ангел Бастунов, той центрира към Галин Иванов, но той отново не успя да преодолее вратарят на домакините. Секунди преди края на първата част Борислав Дамянов остави “червените” с десет души, след като получи втори жълт картон.
ЦСКА 1948 стигна до драматичен успех срещу Септември (Симитли) 1
Десет минути след почивката Христо Младенов откри резултата след като се разписа технично от точката на дузпата. В 78-ата минута Димитър Видев показа страхотна техинка и завърши с перфектен шут с десния крак, който се оплете в мрежата на домакините.
ЦСКА 1948 стигна до драматичен успех срещу Септември (Симитли) 2
В 86-ата минута Ивайло Климентов нацели горната греда с удар от далечна дистанция, а секунди преди края на мача “червените” стигнаха до победата. Тогава Ивайло Климентов намери в наказателното поле Георги Русев, а той технично прехвърли вратаря на Септември за крайния успех.