ЦСКА 1948 тресна Локомотив Пловдив на Лаута с 2-0
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът на Валентин Илиев постигна победа при визитата си.

ЦСКА 1948 успя да победи Локомотив Пловдив с 2-0 под тепетата и така да разочарова отбора на Любослав Пенев за пореден път след като в миналия кръг пловдивчани изпуснаха победата срещу Хебър като допуснаха 2 гола в добавеното време на срещата.

И двете попадения на ЦСКА 1948 дойдоха през второто полувреме на двубоя. Марио Илиевски откри резултата в 71вата минута след асистенция от Фуртадо като голяма вина за гола носи защитника на домакините Тодор Павлов, който се размина с топката и така позволи на Илиевски да реализира необезпокояван на метри от вратата.

Само минути по-късно, Марио имаше шанс да вкара втори гол като единственото, което му попречи беше гредата.

Въпреки това, в 78мата минута Бирсент Карагарен вкара решителното попадение, което гарантира 3те точки на отбора от столицата с изумителен гол. Бившият играч на „Смърфовете“ не се зарадва на своя гол и поздрави привържениците на домакините след своето попадение.

След тази победа, ЦСКА 1948 се изкачи до 6тата позиция във временното класиране на Първа лига с 12 точки от 7 срещи, а Локомотив Пловдив остават 7ми със същия актив, но „Смърфовете“ са изиграли 2 мача повече от футболистите на Валентин Илиев.