google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" влизат в официалните мачове с победа, но все още неубедително

ЦСКА победи с 2:0 Спортист (Своге) в последната си контролна среща това лято преди началото на официалния им сезон. “Армейците” вкраха по един гол в двете полувремена, но играта им отново не впечатли кой знае колко.

Малко след началото на контролата Йоан Маринов стреля към вратата на ЦСКА, но Бусато нямаше проблеми да спаси.

В 10-та минута Станислав Шопов центрира към наказателното поле, но Калоян Кръстев се размина с кълбото и не успя да отправи удар. След половин час игра Християн Петров отправи първия удар на “червените”от дистанция, но той профуча над напречната греда.

Пет минути преди почивката Марк-Емилио Папзов се освободи добре и стреля, но топката беше блокирана. Последва задна ножица на Калоян Кръстев, който опита да вкара, но стражът на Спортист опази вратата си.

ЦСКА би с 2:0 Спортист Своге, но отново не впечатли с игра 1

Само секунди по-късно обаче ЦСКА откри чрез Марк-Емилио Папазов.

След почивката домакините излязоха с почти изцяло променен състав, но слабото представяне се запази. Само три минути след подновяването на играта Спортист Своге можеше да изравни резултата, след като Енес Махмутович не успя да се намеси добре и позволи на Георги Николов да стреля към вратата на “червените”, но топката мина встрани.

В 55-та минита ЦСКА удвои до 2:0 след като Асен Дончев центрира в наказателното поле, където Маурисио Гарсес засече с коляно и вкара второ попадение за “червените”.

ЦСКА би с 2:0 Спортист Своге, но отново не впечатли с игра 2

В 79-та минута Амос Юга беше на косъм от много красив гол след странична ножица от дистанция, но топката разтресе страничната греда на Спортист.
Фото: StartPhoto